Werkzaam in heel Nederland | 0486831713 | info@vanbeekexpertise.nl
Home » Works » PVC vloeren

PVC vloeren Expertise | Overeenkomst en geschillen

PVC Vloeren beschikken over diverse voordelen. Zo is de slijtvastheid zeer hoog en is een vloer van PVC erg duurzaam. Naast het feit dat de vloer weinig onderhoud nodig heeft is de vloer erg hygiënisch. Tevens is PVC bestand en als een PVC vloer dus technisch juist is verwerkt, is sprake van een vochtbestendige vloer. Daarnaast is zij, als goede warmtegeleider, prima te combineren met vloerverwarming. Tenslotte maakt een vloer in vergelijking met laminaat of parket veel minder geluid.

Offerte aanvragen Opdracht bemiddeling

PVC vloeren zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De vloeren zijn onder te verdelen in verschillende legsystemen: Dryback (verlijmde) PVC vloeren en click PVC vloeren. Een lijmstrook voor PVC vloeren heeft de laatste jaren een flinke opmars gemaakt, zowel in woningen als bij projecten. De PVC vloer is hierdoor niet alleen geschikt voor intensief gebruik.

Voor de juiste verwerking van PVC vloeren en het maximaal te behalen resultaat is het zeer belangrijk dat sprake is van een juiste ondervloer. Ons bereiken regelmatig klachten en geschillen omtrent de vlakheid van de vloer het aftekenen van oneffenheden, legfouten die tijdens de verwerking van de vloer zijn gemaakt, het aanwezig zijn reeds na afronding van de werkzaamheden of snel na oplevering van naden en kieren.

Meningsverschillen in overeenkomsten omtrent de plaatsing van PVC vloeren

Omtrent de verwerking ofwel het uiteindelijke eindresultaat ontstaan de meeste discussies tussen de eindgebruiker en de vloerspecialist. Wanneer er een discussie ontstaat tussen partijen omtrent de verwerking van de vloer kan het natuurlijk voorkomen dat beide partijen in onderling overleg geen oplossing kunnen vinden. Dit wordt in die gevallen dan vaak weer veroorzaakt door het feit dat partijen ieder een eigen mening en belang hebben waarbij het daarnaast niet duidelijk wordt of inderdaad sprake is van een leg- of verwerkingsfout of dat de vloer conform de hiervoor geldende normen is verwerkt.

In die gevallen waar partijen er in onderling overleg niet uitkomen kan een onafhankelijke expertise uitgevoerd door onze vloerendeskundige meer duidelijkheid verschaffen in de beantwoording van de schuldvraag. Daar waar een mogelijke oplossing in het verschiet ligt kan daarnaast worden gekozen voor een bemiddeling. Onder leiding van onze deskundige kan in dat geval worden nagegaan of partijen alsnog tot een schikking van kunnen komen waar partijen zich aan zullen conformeren.

Interesse in expertise omtrent de plaatsing van PVC vloeren?

Is er sprake van een geschil dat betrekking heeft op de levering en/of de verwerking van een PVC vloer, dan kan een onafhankelijke expertise uitgevoerd door een van de experts van Van Beek expertise duidelijkheid verschaffen in de rechtspositie van partijen. Wij onderzoeken de schuldvraag en bieden partijen aan de hand van een zeer uitgebreid en overzichtelijk expertiserapport meer duidelijkheid. Neem contact op via 0486-831713 of stuur een mail naar: info@vanbeekexpertise.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Offerte aanvragen Opdracht bemiddeling

PVC vloeren expertise