Bedrijf

Van Beek expertise werd oorspronkelijk opgericht onder de naam meubelklachten.com. Inmiddels is ons dienstenpakket uitgebreid en alle bedrijfsactiviteiten waaronder klachtexpertises en inboedel- en opstalschade expertises vallen nu onder Van Beek expertise.

Van Beek expertise is een onafhankelijk expertise- en adviesbureau dat zich onder andere heeft gespecialiseerd
in de technische beoordeling van klachten en geschillen.
Daarnaast verrichten wij expertises ingeval van kleinere en veelal herstelbare inboedel- en opstalschades.  

Wij behandelen met name klachten en geschillen op het gebied van : Onafhankelijkheid

  • meubelen

  • bedden
  • keukens
  • laminaat vloeren
  • woningtextiel
  • woningstoffering
  • aanverwante productgroepen

Van Beek is in het bezit van een vakbekwaamheidsdiploma complete woninginrichting en heeft zich daarnaast in de afgelopen ruim 23 jaar gespecialiseerd in de beoordeling en behandeling van klachten en schades. Van Beek is voor een periode van 10 jaar service-inspecteur geweest bij een gerenommeerde meubelfabrikant en heeft in die hoedanigheid in de loop der jaren duizenden klachten beoordeeld en afgehandeld. 

Wij kunnen worden ingeschakeld door een ieder die te maken krijgt met een klacht of geschil op een van de bovenvermelde productgroepen. Van Beek treedt hierbij op als onafhankelijk deskundige en geeft een duidelijk advies omtrent de schuldvraag en de technische kwaliteit van materialen. Tevens wordt nagegaan of een product of materiaal die eigenschappen bezit die een gebruiker hiervan redelijkerwijs zou mogen verwachten, het zogenoemde conformiteitsbeginsel. Wij weten als geen ander om te gaan met complexe service-, garantie- en schadekwesties.

In die gevallen waar wij worden benaderd voor een klacht die niet direct betrekking heeft op onze vakgebieden, zullen wij gebruik maken van de kennis en expertise van een expert uit ons netwerk. In een dergelijk geval behandelt Van Beek expertise van A tot Z de opdracht, maar wordt de kennis en expertise van een externe expert geïntegreerd in de behandeling van de expertise-opdracht. Het voordeel voor de opdrachtgever is dat zij kunnen rekenen op de hoogwaardige dienstverlening van Van Beek expertise bij de verdere behandeling van een opdracht. Mochten wij van mening zijn dat een expertise niet door ons of een expert uit ons netwerk kan worden uitgevoerd in verband met het ontbreken van specifieke technische kennis, zullen wij de opdracht niet kunnen aanvaarden en de opdrachtgever hiervan in kennis stellen. Bij twijfel of  Van Beek expertise in een bepaalde kwestie als expertisebureau kan worden ingeschakeld, verzoeken wij u contact met ons op te nemen.  

Van Beek expertise levert haar dienstverlening op topniveau en behandelt inmiddels opdrachten voor vrijwel alle rechtsbijstandsverzekeraars, advocaten, rechtbanken, verzekeraars, detailhandel, fabrikanten, en andere partijen. Bent u geconfronteerd met een complexe servicekwestie of geschil op ons vakgebied of is er sprake van een verzekeringsschade op een van de genoemde vakgebieden, dan stellen wij onze deskundigheid en dienstverlening graag ter beschikking. 

 

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan Of vul een contactformulier in

Peter van Beek


directeur / expert

Kim van der Maat


managementassistente