Bedrijf

Van Beek expertise is een onafhankelijk expertise- en adviesbureau dat zich onder andere heeft gespecialiseerd in de technische beoordeling van klachten en geschillen.

Wij behandelen met name klachten en geschillen op het gebied van : Onafhankelijkheid

  • meubelen
  • bedden
  • keukens en badkamers
  • vloeren waaronder hout, laminaat, PVC, linoleum, kurk
  • woningtextiel
  • woningstoffering
  • aanverwante productgroepen

Van Beek is in het bezit van een vakbekwaamheidsdiploma complete woninginrichting en heeft zich daarnaast in de afgelopen ruim 23 jaar gespecialiseerd in de beoordeling en behandeling van klachten en schades. Wij werken met een drietal deskundigen die ieder afzonderlijk deskundig zijn op minimaal 1 of soms meerdere specifieke vakgebieden.  Zo kan een goed onderscheid worden gemaakt tussen verschillende expertises op verschillende vakgebieden en bent u verzekerd van de juiste deskundigheid.  Van Beek heeft in de afgelopen 23 jaar duizenden klachten beoordeeld en afgehandeld. 

Wij kunnen worden ingeschakeld door een ieder die te maken krijgt met een klacht of geschil op een van de bovenvermelde productgroepen. Van Beek treedt hierbij op als onafhankelijk deskundige en geeft een duidelijk advies omtrent de schuldvraag en de technische kwaliteit van materialen. Tevens wordt nagegaan of een product of materiaal die eigenschappen bezit die een gebruiker hiervan redelijkerwijs zou mogen verwachten, het zogenoemde conformiteitsbeginsel. Wij weten als geen ander om te gaan met complexe service-, garantie- en schadekwesties.

Bij twijfel of  Van Beek expertise in een bepaalde kwestie als expertisebureau kan worden ingeschakeld, verzoeken wij u contact met ons op te nemen.  

Van Beek expertise levert haar dienstverlening op topniveau en behandelt inmiddels opdrachten voor vrijwel alle rechtsbijstandsverzekeraars, de advocatuur, rechtbanken, verzekeraars, detailhandel, fabrikanten, en andere partijen. Bent u geconfronteerd met een complexe servicekwestie of geschil op een van de genoemde vakgebieden of is er wellicht sprake van een verzekeringsschade op een van de genoemde vakgebieden, dan stellen wij onze onafhankelijke deskundigheid en dienstverlening graag ter beschikking. 

 

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan Of vul een contactformulier in

Peter van Beek


directeur / expert

Kim van der Maat


managementassistente