Werkzaam in heel Nederland | 0486831713 (tel. bereikbaar ma-vrij van 09:00 – 12:00 en van 13:00 – 15:00 uur) | info@vanbeekexpertise.nl
Home » Works » Bedden

Klachten nieuw geleverde bed?

Heeft u klachten over uw bed dat net geleverd is? Ontstaat er een geschil en komt u er niet meer uit met de beddenproducent of fabrikant? Wij zijn een zelfstandig bureau gespecialiseerd in expertise en advies, en fungeren als experts bij het beoordelen van klachten en geschillen tussen consumenten en ondernemers. Ook helpen we met geschillen tussen ondernemers onderling.

Is er sprake van een geschil dat betrekking heeft op de kwaliteit van een bed? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor een onafhankelijke expertise of onafhankelijke projectbegeleiding. U kunt ook direct een opdracht indienen bij Van Beek Expertise voor een klacht expertise deskundigenonderzoek.

Offerte aanvragen Opdracht klacht-expertise

klachten bed

De uitdaging van persoonlijk comfort

Geen product is zo persoonlijk als een bed. Vooral als het gaat om comfort. Het vinden van een bed dat perfect aansluit op uw specifieke wensen kan een uitdaging zijn. Moet u bijvoorbeeld een zacht matras kiezen of juist een stevige? Ondanks alle technische uitleg en ergonomische verhalen heeft elke consument natuurlijk ook zijn eigen uitgesproken mening over comfort. Eén ding is zeker: het selecteren van het juiste comfort dat perfect past bij een individuele klant is vaak moeilijk en kan achteraf tot teleurstelling leiden.

Klachten met betrekking tot duurzaamheid

Bij expertises met bedden richten wij ons voornamelijk op klachten met betrekking tot duurzaamheid. Het meest voorkomende probleem bij bedden is plaatselijke verzakking van matrassen, toppers of boxsprings. Maar in hoeverre is een afname in comfort normaal en wanneer wijkt deze af van de norm? Het beste advies is om de situatie ter plaatse te beoordelen. Helaas is het vaak niet mogelijk om technische tests uit te voeren vanwege de complexiteit van samengestelde producten. Het combineren van verschillende materialen met elk hun specifieke eigenschappen maakt het moeilijk om uniforme testresultaten te verkrijgen. Ervaring en expertise zijn daarom essentieel om een goed oordeel te kunnen geven over duurzaamheidsklachten.

Oplossingen voor uw klachten

Veel winkeliers hebben al ingespeeld op dit probleem door een omruilgarantie aan te bieden als het matras binnen een bepaalde periode niet aan uw verwachtingen voldoet. Dit is een positieve ontwikkeling die getuigt van uitstekende service en heeft naar onze mening het aantal klachten aanzienlijk verminderd. In gevallen waar omruilen of garantie niet van toepassing is en er sprake is van een impasse bij de afhandeling van een geschil, kan Van Beek Expertise mogelijk een oplossing bieden.

klachten bed

Onafhankelijke expertise voor geschillen

Als u een geschil heeft over de kwaliteit van uw bed, kan een onafhankelijke expertise, uitgevoerd door een van de deskundigen van bedden, duidelijkheid verschaffen over de juridische positie van beide partijen. Wij onderzoeken de oorzaak van het probleem en bieden aan de hand van een gedetailleerd en overzichtelijk expertise rapport meer inzicht.

Wij begrijpen dat uw comfort van groot belang is. Laat ons u helpen om uw klachten over uw pas geleverde bed aan te pakken, zodat u kunt genieten van een goede nachtrust zonder zorgen. Wij staan ook voor u klaar bij andere klachten, zoals bijvoorbeeld klachten over uw meubels of woningstoffering.

Offerte aanvragen Opdracht klacht-expertise

Enkele van onze opdrachtgevers:

Logo_rechtspraak geschillencommissie SRK arag anker achmea das loyens en loeff offermans CNV

Hulp nodig? Neem contact op!

Elke situatie is weer anders. Mocht u specifieke vragen hebben of met ons willen overleggen of wij u kunnen helpen met uw klachten over uw bed? Neem contact met ons op via 0486-831713 of stuur ons een e-mail. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.