Werkzaam in heel Nederland | 0486831713 (tel. bereikbaar ma-vrij van 09:00 – 12:00 en van 13:00 – 15:00 uur) | info@vanbeekexpertise.nl
Home » Works » Bedden

Bedden

Er is geen product zo persoonlijk als een bed, en dan bedoelen we met name het comfort. Hoe koopt men een bed dat het beste aansluit op de specifieke wensen. Dient men een zacht matras te kopen of nu juist een harde ? Het is allemaal zeer interessant die technische uitleg en het verhaal over ergonomie, maar een consument heeft ook vanzelfsprekend ook vaak zijn eigen uitgesproken mening over comfort. Eén ding is zeker, het selecteren van een juist comfort dat perfect aansluit op een specifieke klant, is zeer moeilijk en leidt achteraf niet zelden tot teleurstelling.

Offerte aanvragen Opdracht bemiddeling

Wij behandelen over het algemeen klachten die betrekking hebben op duurzaamheid. Het plaatselijk inzakken van matrassen, toppers of boxsprings is de meest gehoorde klacht als het gaat om bedden. In hoeverre is een comfortafname nu normaal te noemen, of in hoeverre lijkt deze toch van de norm af te wijken. Het ter plaatse beoordelen is het beste advies. Helaas is het uitvoeren van technische testen in veel gevallen niet mogelijk omdat sprake is van samengestelde producten. De testwaarden zouden namelijk vertroebelen omdat verschillende materialen met ieder hun specifieke eigenschap niet onder één noemer geplaatst kunnen worden. Ervaring en deskundigheid is derhalve in de regel nodig om tot een goed waardeoordeel te komen als het gaat om een duurzaamheidsklacht.

Veel detaillisten hebben reeds ingespeeld op het probleem door een omruilgarantie te verstrekken indien en matras binnen een bepaalde periode niet aan de wensen voldoet. Dit is een goede en zeer servicegerichte ontwikkeling, waarmee in onze optiek een sterke afname is gerealiseerd in het aantal reclamaties. In die gevallen waar omruilen of garantie niet van toepassing is maar waar wel sprake is van een patstelling bij de afhandeling van een geschil, kan Van Beek wellicht uitkomst bieden.

Is er sprake van een geschil dat betrekking heeft op de kwaliteit van een bed, dan kan een onafhankelijke expertise uitgevoerd door een van de experts van Van Beek expertise duidelijkheid verschaffen in de rechtspositie van partijen. Wij onderzoeken de schuldvraag en bieden partijen aan de hand van een zeer uitgebreid en overzichtelijk expertiserapport meer duidelijkheid. Neem contact op via 0486-831713 of stuur een mail naar: info@vanbeekexpertise.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen Opdracht bemiddeling